hornsay.dk
hjem


Jeg er englænder som har boet i Danmark siden 1994. Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper siden 1998.
I 1995 fik jeg min første pc, eller hellere en mac. Det blev til en del interessante billeder samt mange spildte timer på spil. I 1996 fik jeg min første PC med Windows 95, sideløbende blev jeg spurgt om jeg ville lave nogle brochurer for en alternativ terapeut jeg kendte. Jeg sagde ja og det var omkring dette tidspunkt at jeg kom på nettet. Brochurerne var tilfredsstillende, så det blev til nogle visitkort samt min første 'kommercielle' hjemmeside; et online visitkort for den samme klient. I 1997 gik jeg i gang med min første personlige hjemmeside, som omhandlede gameboy. Det var ment som et eksperiment, men blev så populært at det voksede stille og roligt i næsten 3 år. Mange timer blev brugt på den hjemmeside. Jeg designede brochurer for en anden person jeg kendte, men inderst inde ville jeg hellere designe hjemmesider. I oktober 2000 besluttede jeg mig for at lave den sidste opdatering på hjemmesiden.

Jeg gik i skole i et år og flyttede væk fra København til stille og rolig Dronningmølle. I 2003 lavede jeg en hjemmeside for en ungdomsklub i Nordsjælland. Igen blev der brugt en del timer på denne hjemmeside, meningen var at klienten skulle overtage vedligeholdelse af hjemmesiden. Jeg fungerede først som designer og webmaster inden jeg påtog rollen som konsulent. Hjemmesiden holdt i ca. et år uden min indblanding. Sidenhen er ungdomsklubben gået over til kommunens system, nemmere at opdatere, men knap så flot eller fleksibel.

Jeg har fået to børn og brugt meget tid på både dem og huset. Nu er der mere ro på, nu er der overskud, nu skal der laves hjemmesider og design igen.

profil
eksempler
kontakt
 

home profil eksempler eksempler2 cdb kontakt tegnserier